23948sdkhjf

Rederier klar til topmøde

Færgeselskaber mødes i København.

Deltagerne strømmer til den internationale maritime konference INTERFERRY Conference, der finder sted i København til oktober.

Den internationale maritime konference har for vane at forestå en optælling af deltagere ved udgangen af august, når tilmeldingsfristen officielt udløber. Dette er også sket i år, og tallene tyder på rekorddeltagelse til årets konference, der denne gang foregår i København.

En nyhed, der glæder John Steen-Mikkelsen, direktør i rederiet Færgen og præsident i INTEFERRY, som repræsenterer færgeindustrien på globalt plan.

-INTERFERRY-konferencen er vigtig, fordi den giver hele den internationale færgeindustri en mulighed for at finde løsninger på en række forhold, der både har stor betydning for sikkerheden på alverdens færger, nedbringelsen af emissioner og ikke mindst for infrastrukturen i hele EU. Derfor er det selvfølgelig meget glædeligt, at så mange deltagere har meldt deres ankomst til København. Vi har samlet et stærkt felt af foredragsholdere og politiske interessenter, og noget kunne tyde på, at vi har ramt plet, siger John Steen-Mikkelsen.

Tallene viser, at der pr. 31. august var tilmeldt i alt 228 deltagere til årets INTERFERRY Conference, hvilket er det højeste antal nogensinde i sammenligning med det tilsvarende tidspunkt alle tidligere år.

Blandt talerne på årets INTERFERRY Conference er tyske Michael Cramer, der er formand for Transport- og Turismeudvalget i Europa Parlamentet, samt italienske Cristiano Aliperta fra FN’s internationale maritime organisation IMO.

Konferencen finder sted fra den 3. til den 7. oktober på Crowne Plaza Hotel i København. Fra den 5. til den 9. oktober lægger hovedstaden ligeledes omgivelser til Danish Maritime Days, hvorfor Danmark vil være centrum for hele det martime erhverv i perioden.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141