23948sdkhjf

Succes i modvind

Transport Øst trodsede lunefuldt vejr med masser af håndslag.

Publikum strømmede lørdag til Transport Øst-messen i Greve, selv om det især først på dagen lejlighedsvis dryppede mere end rigeligt fra oven. Men det var ikke nok til at holde de mange interesserede branchefolk og deres familier hjemme. De blev sammen med udstillerne heldigvis belønnet med solskin det meste af eftermiddagen.

Selv om søndag var præget af regn og blæst, så var der stadig mange, der lagde turen forbi Transport Øst.

Derfor var der også stor tilfredshed med den sjællandske transportmesse blandt udstillerne, da den syvende Transport Øst-udstilling lukkede søndag eftermiddag.

- Det har været en rigtig god messe, hvor jeg har fået håndslag på en række ordrer med hjem. Dertil kommer en masse aftaler om videre forhandling. Der har været mange vognmænd forbi i år og de er klar til at investere. Så er det noget ved at tage på messe, siger adm. direktør Anders K. Larsen, Lastas A/S, til Transport-Tidende.

Den positive udmelding bakkes op fra flere udstillere. En af dem er Søren Brinck, der er ansvarlig for dæksalget til det tunge erhvervssegment hos Euromaster i Østdanmark.

- Vi havde sat et mål for, hvor mange dæk vi ville sælge lørdag og søndag. Det nåede vi og overgik vi med næsten 50 procent, allerede lørdag. Det har været en rigtig god messe, hvor der har været rigtigt mange vognmænd forbi vores stand, siger Søren Brinck.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078