23948sdkhjf

Transport Øst åbnet

Borgmester Pernille Beckmann vil møde transportbranchen.

Transport Øst 2015 kunne i dag åbne i tørvejr. Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann forestod igen i år den officielle åbning af transportudstillingen på Ventrup Parken 12 i Greve.

- Jeg er rigtigt stolt af, at igen i går bliver afholdt transportmesse i Greve. Messen er vokset år for år, og det er transportbranchens betydning for Greve Kommune også. Det er en udvikling, som vi gerne ser fortsætte, og som Greve Kommune vil støtte aktivt. Greve Kommune er netop blevet kåret til Sjællands bedste erhvervskommune. En del af den hæder skylder jer, sagde Pernille Beckmann til de mange branchefolk, er var mødt frem allerede før transportudstillingen åbnede i dag klokken 10.

- Det er også derfor jeg sammen med Greve Kommunes erhvervschef vil være her på messen i dag. Det er jer, der har fingeren på pulsen og vi bliver kun endnu bedre, hvis vi har en løbende dialog med erhvervet, sagde Pernille Beckmann inden hun erklærede Transport Øst 2015 åben til en lastvognsfanfare.

Det er syvende gang Transport Øst åbner portene i Greve. Mere end 50 udstillere står klar med både splinternye og velafprøvede løsninger til transportbranchen. Mange har også gode tilbud med i baglommen.

Velkommen på Transport Øst 2015 på adressen Ventrupparken 12 i Greve lørdag fra 10-17 og søndag fra 10-15.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062