23948sdkhjf

Hæver afregning til vognmænd

Trængsel og øgede omkostninger bag ekstraordinær opjustering af afregning.

Transportvirksomheden Frode Laursen A/S, der er en del af Frode Laursen-koncernen, har fra og med i dag hævet afregningen til selskabets danske vognmænd med to procent. Årsagen til den ekstraordinære forhøjelse af afregningen skyldes øgede omkostninger i vejgodstransporten.

- Vi er klar over, at det er et usædvanligt skridt i et transportmarked, der er presset med lave priser m.v. Men Frode Laursen driver jo selv en stor vognmandsforretning og vi kan se, at omkostningerne er steget. Det er ikke bare vedligeholdelsen af biler og trailere, der er blevet dyrere. Den øgede trængsel på vejene koster også ekstra. Derfor hæver vi afregningen til vores vognmænd, siger direktør Jakob Holm, Frode Laursen til Transport-Tidende.

Fremgang

Forhøjelsen gælder kun de danske vognmandsforretninger, der kører for Frode Laursen-koncernen. Den skal dog også bidrage til at tiltrække nye undervognmænd.

- Vi har indgået en række kundeaftaler, der betyder at vi kommer til at få brug for endnu flere vognmænd i slutningen af 2015 og starten af 2016 i takt med aftalerne træder i kraft. Vi har dels forlænget aftaler med eksisterende kunder og vundet en række nye kunder i udbud. Derfor får vi behov for ekstra transportkapacitet i de kommende måneder, siger Jakob Holm.

Frode Laursen A/S

Frode Laursen-koncernen er en af de hurtigst voksende udbydere af logistik-services i Norden inden for områderne dagligvarer, byggematerialer og oliedistribution. Koncernen beskæftiger mere end 2000 fuldtidsansatte og over 450 vognmænd.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079