23948sdkhjf

Ny kaptajn i Royal Arctic Line

Damco-direktør skal sejle RAL fremover.

Bestyrelsen for Royal Arctic Line har udpeget den 49-årige Verner Hammeken som ny administrerende direktør for det store transport- og speditionsselskab.

Hammeken, der selv er født i den grønlandske by Narsaq, har en fortid hos det A.P. Møller-Mærsk-ejede logistikselskab Damco, hvor han senest bestred stillingen som administrerende direktør i selskabets Central Africa Area, der dækker Nigeria, Cameroun og de omkringliggende lande.

Verner Hammeken fortæller, at han har glædet sig til at komme i gang med dét, der for ham er et ønskejob:

- Forude venter konkrete opgaver i forbindelse med den nuværende økonomiske situation, flådefornyelsen samt store infrastrukturprojekter i Grønland, herunder den nye terminal i Nuuk. Derudover venter en stor og spændende opgave med at få bygget endnu stærkere broer mellem Grønland og den øvrige verden med fokus på de samlede logistikomkostninger til og fra Grønland. Jeg ser frem til sammen med medarbejdere og bestyrelsen at definere og udføre denne vigtige opgave i samspil med kunderne, slutbrugerne samt øvrige interessenter til gavn for Grønland og Grønlands handelspartnere, siger den nye direktør.

Verner Hammeken tiltrådte stillingen som administrerende direktør for Royal Arctic Line den 1. august.

Han afløser Jens Andersen, der har bestridt stillingen siden 2001.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11