23948sdkhjf

Olsens nye gardiner

Friske gardintrailere til Odense.

Peder Olsen & Søn, fragt- og vognmandsforretning A/S, har hentet to nye 3-akslede gardintrailere hos Lastas i Hedensted.

De nye Kel-Berg Maxi Flexi trailere rummer hver 34 europaller og er blandt andet udstyret med skydetag med pressening samt fast bagbom i taget. Påtagets tværstænger er der monteret tre LED-arbejdslamper.

Bunden leveres med 28 mm planker i hårdt træ, nedlagt i galvaniserede omega profiler. Der er seks forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 alu-brædder.

Der er liftaksel på første og tredje aksel. Bagerst er der monteret en opretstående ZHD-Lift med en kapacitet på 2.500 kg. med indvendig kontakt og liftkontakt udvendig i begge sider. Trailerne har en tilladt totalvægt på 42 tons og et tilladt bogietryk på 24 tons.

De nye trailer er leveret af Ivan Kristensen, Lastas.

Peder Olsen åbnede sin fragt- og vognmandsforretning i 1919, og i 1947 indtrådte sønnen Ejvind i firmaet, der skiftede navn til Peder Olsen & Søn – og sidstnævnte overtog firmaet i 1960.

I 1980 kom næste generation, Henrik Olsen, med på vognen, og han er i dag direktør. I dag distribuerer Peder Olsen & Søn stykgods for Danske Fragtmænd A/S på store dele af Fyn med 64 enheder i vognparken og 60 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063