23948sdkhjf

Ny Leman-filial i Finland

Leman Finland udvider med et kontor i Turku i Finland.

Speditionskoncernen Leman har via selskabets finske datterselskab styrket positionen i Finland med oprettelsen af et nyt kontor i Turku, der er centralt placeret i det særdeles interessante industrielle centrum på Finlands vestkyst. Leman Finland har i forvejen kontor i hovedstaden Helsinki.

Kontoret i Turku, der åbnede 1. august, vil blive bemandet med 3-4 meget erfarne medarbejdere, alle med et stort kendskab til speditionsbranchen erhvervet gennem mange år indenfor området, hedder det i en pressemeddelelse fra Leman.

Leman fremhæver også Turku som den naturlige gateway for skandinavisk transport, og som et resultat heraf forventes det, at Leman Finland vil forbedre sin produktivitet og effektivitet for vestkyst området.

Turku kontoret vil arbejde meget tæt sammen med hovedkontoret i Helsinki og udforske de potentielle synergier for den daglige drift.

- Det er Lemans klare strategi at være lokalt repræsenteret i de områder, hvor vores vigtigste kunder er placeret, og vi tror på, at vi kan tilføre væsentlig værdi til forsyningskæden, også i Turku og i Finlands vestkystområde, siger Thomas Krøyer, CEO for Leman Group.

- Leman tilbyder det fulde produktprogram med en enestående operationel kapacitet, og med et engagement der tilbyder vore kunder en personlige forbindelse til den globale transport og logistik, tilføjer Thomas Krøyer.

Leman-koncernen, der blev grundlagt i Danmark i år 1900, er i dag repræsenteret i 6 lande med hovedkontor i Danmark og afdelinger i Sverige, Norge, Finland, England og USA.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063