23948sdkhjf

Lyngbyvej udvides

Arbejdet kan skabe kø i myldretiden.

Vejdirektoratet vil i den kommende tid udvide Lyngbyvej fra et til to kørespor over en strækning på cirka 350 meter for at sikre bedre fremkommelighed for de trafikanter, der kører fra Helsingørmotorvejen/Lyngby Omfartsvej mod Motorring 3 i sydgående retning.

Samtidig laves det eksisterende cykelsti og fortov syd for Ørnegårdsvej om til en delt sti med en samlet bredde på 2,5 meter.

Som følge af vejarbejdet må de trafikanter, der kører ad Lyngbyvej for at benytte motorvejsrampen mod Motorring 3 (Vintapperrampen rundt om genbrugsstationen) eller rampen mod Lyngby via rundkørslen ved Vintappersøen, i en periode fra starten af august bevæbne sig med ekstra tålmodighed.

Vejarbejdet begynder mandag den 10. august med udvidelse af kørebanearealet på den bro, der fører over Motorring 3. Dette arbejde sker i direkte forlængelse af reparationsarbejderne på rampen fra Motorring 3 til Lyngby Omfartsvej.

Vejarbejderne på selve Lyngbyvej syd for Ørnegårdsvej forventes at starte i slutningen af august, og ved udgangen af oktober forventes alle arbejder at være afsluttet.

Som en del af vejarbejderne vil der blive udlagt ny asfaltbelægning på Lyngbyvej i nordgående retning.

Der vil blive arbejdet i dagtimerne, og trafikanterne må forvente længere rejsetid i myldretiden. Der vil også være risiko for kødannelse på Helsingørmotorvejen.

Arbejdet på broen over Motorring 3 udføres i to faser. Først udvides kørebanearealet mod vest, og der opbygges en ny helle. I den anden fase udskiftes fugtisoleringen på den østlige del af broen. I begge faser vil der være en fri bredde på 3,25 meter.

I den første fase, hvor tværfald på venstre del af Lyngbyvej ændres, ledes trafikken højre om vejarbejdet. Bilister vil i denne fase delvis skulle køre på den eksisterende cykelsti. I den anden fase, hvor den nye delte sti etableres, ledes trafikken venstre om vejarbejdet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079