23948sdkhjf

ITD: Schmidt er et sikkert valg

Kommentar fra ITD om branchens nye minister.

Under overskriften ”Et sikkert valg for Danmarks transportsektor” udtrykker brancheorganisationen ITD i en kommentar glæde over Lars Løkke Rasmussens valg til posten som landets nye transport- og bygningsminister; Hans Christian Schmidt:

”Hans Christian Schmidt er Danmarks nye transport- og bygningsminister. Dermed får den danske transportsektor ikke kun en erfaren politiker og tidligere transportminister på posten, men også en minister, der vil arbejde for vækst og bedre rammevilkår for sektoren.

- Der er ingen tvivl om, at vi ser meget frem til at samarbejde med vores nye transportminister. Hans Christian Schmidt har gang på gang vist interesse for vores branche og forståelse for de vækstmuligheder og de udfordringer, som branchen står over for. Derfor byder vi Hans Christian Schmidt meget velkommen som vores nye transportminister, siger Jacob Chr. Nielsen, administrerende direktør i ITD.

Han imødeser, at vejgodstransportbranchen atter kan se fremad og gribe de vækstmuligheder og lovende takter i markedet, som de officielle statistikker over udviklingen i vejgodstransporten viser.

- Den danske vejgodstransport bidrager i høj grad til den danske vækst og understøtter dagligt tusindvis af danske virksomheder med at transportere og eksportere varer. Danmark ville simpelthen gå i stå, hvis det ikke var for lastbilerne på vejene. Derfor vil vi snarest gå i dialog med de ministerier, der har betydning for vejgodstransporten og komme med vores visioner og anbefalinger til, hvordan vi skaber en farbar vej for vejgodstransporten i dag og i fremtiden, siger Jacob Chr. Nielsen.

Han lægger ikke skjul på, at han gerne ser en fortsat positiv udvikling af erhvervet og vejinfrastrukturen, som en vigtig del i den nye regerings arbejde.

- Vi skal sikre, at de rette rammevilkår er til stede for de danske vognmænd. Samtidig skal vi undgå, at branchen begraves i regelværk. Det har der været en tendens til de senere år og det håber vi, at vi kan se en ende på med Hans Christian Schmidt og Venstre ved rattet, siger Jacob Chr. Nielsen.

Jacob Chr. Nielsen understreger, at den danske vejgodstransportsektor ser frem til et spændende samarbejde om fremtidens Transport-Danmark med et stærkt Venstre-ministerhold.”

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078