23948sdkhjf

Tæt trafik på Storebælt

Massiv ferietrafik tæt på.

Traditionen tro starter det store rykind på Storebælt, når skolerne på fredag lukker portene for sommeren. På de største rejsedage i juli og august forventer A/S Storebælt op til 46.000 biler over forbindelsen i døgnet.

Trods ekstra trafik regner Storebælt med, at ferietrafikanter kan køre over broen uden den store ventetid.

- Vi bemander vores baner efter, hvor meget trafik der er, og derfor er budskabet til vores kunder også, at de skal køre, når det passer dem – vi er klar til at hjælpe dem nemt og hurtigt gennem betalingsanlægget. Der kan være lidt ventetid i kontant- og kortbanerne på grund af den ekstra ferietrafik, så hvis man vil undgå unødig ventetid, kan det betale sig at få en BroBizz®, siger Jens Kjær Nielsen, chef for Storebælts betalingsanlæg.

Skulle der opstå ventetid i BroBizz-banerne, er det også muligt at bruge sin BroBizz i de øvrige baner. Dog skal farten ned, da man skal køre helt hen til bommen og holde stille, før den går op.

A/S Storebælt opfordrer bilisterne til at huske at opdatere betalingskortet. Er kortoplysningerne ikke opdateret, virker BroBizz nemlig ikke, og det kan skabe ventetid i betalingsanlægget.

Af hensyn til kortsikkerheden sker opdatering af kortinformationerne ikke automatisk ved udskiftning af betalingskortet. Opdatering skal ske hos BroBizz A/S på brobizz.com.

Det er desuden muligt at få besked om sommertrafikken på Twitter@Storebaelt og www.storebaelt.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig Storebælts SMS-tjeneste, der giver besked, hvis den ekstra trafik skaber længere rejsetid.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078