23948sdkhjf

ITD: Spændende vej venter

Adm. direktør Jacob Chr. Nielsen kommenterer valgets udfald.

Et stort tillykke til den nye regering skal der lyde fra vejgodstransportens brancheorganisation, ITD og vores medlemmer. Nu skal den blå regering trække i arbejdstøjet og påbegynde sit arbejde med at sikre vækst, udvikling og ikke mindst arbejdspladser til Danmark sammen med den danske vejgodstransport.

Demokratiet har talt, og Venstre og blå blok skal styre Danmark de kommende fire år. ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport glæder sig over resultatet og ser frem til et frugtbart samarbejde med regeringen, som vil udstikke en sikker kurs for, hvordan vi sikrer visioner, vækst og ikke mindst transport- og logistikarbejdspladser i Danmark i de kommende år.

Behov: Klar kurs

- Sammen med regeringen kan vi igen se fremad og tage del i den gryende vækst, som vores branche allerede oplever i Danmark og i Europa. Her vil regeringen uden tvivl tage de nødvendige skridt og bringe os fremad. Men for at vores medlemmer kan understøtte den danske vækst bedst muligt, har vi behov for en klar politisk kurs, så vi kan skabe en langsigtet vision for transportområdet frem mod 2025. Et andet vigtigt område, som vi har stort fokus på, er uddannelse og rekruttering til branchen, siger Jacob Chr. Nielsen, adm. direktør i ITD.

Et vigtig mål for ITD er, at godset bliver på danske hænder – også i de kommende år. Dermed sikres der indtægter til landet, og det kan være med til at skabe masser af gode, danske job – ikke bare som chauffører, men også inden for lager, logistik og administration. Der er derfor også et stort behov for arbejdskraft og uddannelse, så vejgodstransporten fortsat kan understøtte væksten i fremtidens danske og europæiske godsmarked.

Nye vækstmuligheder

Jacob Chr. Nielsen understreger, at vi kigger ind i et globalt godsmarked, der vil vokse eksplosivt de kommende ti år og skabe nye vækstmuligheder for Danmark. Det skal danske virksomheder og den danske transport- og logistikbranche være klar til at håndtere.

- Hvis vi skal tackle fremtidens vækst, så handler det i høj grad om job og velfærd. I en nation, hvor mere end 90 procent af godstransporten varetages af lastbiler, er en effektiv vejtransportsektor et vigtigt aktiv for hele samfundsøkonomien. Med den forventede udvikling inden for godstransporten ser vi ind i en spændende fremtid, hvor den tætte dialog med Christiansborg vil sikre de bedste resultater for vejgodstransporten og ikke mindst Danmark, siger Jacob Chr. Nielsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085