23948sdkhjf

ITD’s erhvervspolitiske chef fratrådt

Årsagen er angiveligt " generel uenighed om linjen i det erhvervspolitiske arbejde".

Som led i en fælles aftale med ITD er Nikolaj Stig Nielsen pr. omgående fratrådt jobbet som erhvervspolitisk chef i ITD.

Årsagen er generel uenighed om linjen i det erhvervspolitiske arbejde.

- Vi føler, der mangler en gensidig forståelse for retningen og samarbejdsformen omkring det erhvervspolitiske arbejde imellem Nikolaj Stig Nielsen og ITD’s bestyrelse, siger ITD’s formand Gert Jakobsen.

ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen ser den erhvervspolitiske chefs fratræden som en logisk konsekvens af de uenigheder, der er opstået.

- Personligt har jeg haft et gnidningsfrit samarbejde med ham i de fem år, vi har arbejdet tæt sammen, men det er klart, at det ikke kan fungere fremadrettet uden fælles fodslag om retningen og samarbejdsformen i forhold til vores bestyrelse, siger Jacob Chr. Nielsen.

- Jeg har haft nogle supergode år i ITD, som har rykket sig markant, mens jeg har været med ombord. Fremgangen er sket takket være dygtige kolleger og input fra medlemmerne. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de spændende og rare mennesker, jeg har haft kontakt med undervejs, siger Nikolaj Stig Nielsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078