23948sdkhjf

Ny tiptrailer til Grindsted

Fire aksler og 37 kubikmeter fra Kel-Berg.

Brians Renovation ApS i Grindsted har modtaget en ny fireakslet og 37 kubikmeter stor tiptrailer fra producenten Kel-Berg.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil med kraftige forstærkninger. Chassiset står på fire styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel kan løftes, og fjerde aksel er både løftbar og selvstyrende. På chassiset er der monteret en arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede planker i aluminium med fire mm gods på indersiden og 2,8 mm gods på ydersiden. Forvæggen består af fem mm aluminiumsplade med kraftig forstærkning i aluminium.

Bunden er fremstillet af syv mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet - samt 15 mm kunststofbund (polyethylen). Den tophængte bagklap har pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklappen er fremstillet af 40 mm profil i aluminium med kraftige kantrammer. På kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.

Brians Renovation er grundlagt i 1989 af Brian Petersen. Inden han blev selvstændig vognmand kørte han som chauffør i fem år. Han begyndte som vognmand med to lastbiler, og siden er firmaet vokset, så det i dag har otte ladbiler, to tankbiler, seks skraldebiler og fire kærrer / anhængere samt én trækker med isoleret tiptrailer.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen, Lastas.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063