23948sdkhjf

DB samler logistik i Finland

Ny terminal til 425 mio. kr.

DB Schenker Logistics åbnede for få dage siden en af selskabets største og mest moderne terminaler, som DB i en pressemeddelelse kalder ”Fremtidens terminal”.

Terminalen er placeret lige udenfor den finske hovedstad Helsinki, og med prisen på omkring 425 mio. kr. repræsenterer den en af de største investeringer, selskabet har foretaget.

De nye terminalbygninger er placeret på det 51.000 kvadratmeter store logistikområde Viinikkala. Pakhuset omfatter 31.940 kvadratmeter lager, heriblandt 28.630 kvadratmeter opvarmet.

Administrerende direktør i Schenker AG, Karl-Friedrich Rausch:

- Ved at samle fire lokationer og operationer som landtransport og luft- og søfragt i én bygning vil bygningen forbedre vores effektivitet og produktivitet og strømline fragtstrømmene mellem de forskellige transportformer. Den nye lokation har diverse fordele. Den er tæt på lufthavnen, tættere på havnen end tidligere, og en bedre forbindelse til vejnettet, siger direktøren.

”Fremtidens terminal” huser en af DB Schenkers største sorteringsanlæg, der vil komme til at håndtere mellem 35.000 og 40.000 forsendelser i døgnet. Terminalen vil beskæftige 650 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062