23948sdkhjf

Nagel leverer lakridserne

Nyt samarbejde med Ritter, Katjes og Fazer.

Nagel Danmark A/S og DK-Konfekture K/S, Herlev – som har agenturet for bl.a. Ritter Sport, Katjes og Fazer - har indledt et samarbejde om lagerlogistik- opgaver og distribution af konfekture i Danmark.


- En vigtig faktor i valget af samarbejdspartner i forbindelse med transport- og logistikopgaven har været produkterfaring samt branche know-how, og her har vi kunnet bygge videre på det allerede bestående samarbejde mellem Nagel-Group og Ritter Sport samt andre konfektureproducenter. Desuden er der blevet stillet et helt lager til vor disposition og indrettet efter vore ønsker og behov, fortæller Dan Kongsted, grundlægger og direktør for DK-Konfekture.

23.000 paller guf

Efter underskrivelse af aftalen medio december gik parterne i begyndelsen af 2015 i gang med den operationelle del af aftalen. Det årlige volumen, som pt. ligger omkring 23.000 paller, afvikles i Padborg, hovedsædet for Nagel Danmark A/S.

Omkring 3.000 kvadratmeter lagerfacilitet står til rådighed for DK-Konfekture, hvor der garanteres en konstant temperatur på +12 til 15 gr.

- Til vore opgaver hører bl.a. også konfektionering og co- packing, supplerer Kim Gravesen, administrerende direktør hos Nagel Danmark.

Konkret betyder det, at DK-Konfektures forskellige varegrupper registreres i forbindelse med ankomst, vareindgang og efterfølgende – alt efter kampagne hos kunderne – sorteres op og pakkes om på 1⁄4 eller hele paller, folieres samt mærkes op igen, for bagefter at blive distribueret gennem den daglige linjetrafik.

47.000 kvm. lager

Modtagerne er her 85 procent engroskunder, mens de sidste 15 procent af volumen aftages direkte af detailhandelen.
Udover et effektivt og udbygget Nagel-netværk råder Nagel Danmark over to lokationer og tre depoter – i alt tilbydes mere end 47.000 kvadratmeter lagerfaciliteter indenfor temperaturområderne køl, frys og tørgods.

Udover 500 trailere indsætter Nagel Danmark nationalt over 200 lastbiler, heraf er knap 80 egne trækkende enheder, og internationalt opereres på de europæiske landeveje med ca. 200 lastbiler, hvoraf omkring 100 er egne trækkende enheder.

Platformen i Padborg fungerer som drejeskive for distribuering af gods fra nord og syd – med andre ord et knudepunkt, hvor nationale og internationale trafikker løber sammen. Disse distributionsstrukturer har været også været en udslagsgivende faktor hos DK-Konfekture.

IT-support

Dan Kongstad:

- Vore kunder er meget tilfredse med Nagels leveringsperformance. Det fungerer upåklageligt. Endnu en væsentlig faktor for samarbejdet har været den fleksibilitet og det engagement, som de involverede Nagel medarbejdere har vist og ikke at forglemme den intensive IT- support, som vi har kunnet nyde godt af under opstarts- og opbygningsfasen.


Om Nagel-Group
Nagel-Group, med hovedsæde i Versmold, Tyskland, har specialiseret sig i levnedsmiddel-logistik og operer i dag over hele Europa og med flere end 100 afdelinger beskæftiger Nagel-Group mere end 11.000 ansatte i 16 lande. Senest opnåede selskabet en omsætning på 1,7 mia. Euro.

Dagligt flytter koncernen fødevarer i alle sendingsstørrelse og temperaturklasser. Om det er frostvarer, kød, mælkeprodukter, kaffe eller konfekture – så bidrager Nagel-Group dagligt til på vegne af industri og handel, at forbrugere i hele Europa på Point of Sale kan få den rigtige vare, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kvalitet. På den måde er Nagel-Group en væsentlig medvirkende faktor til kundens succes.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078