23948sdkhjf

580 svenske heste

Ny V8'er til Roskilde.

Nyscan A/S i Roskilde har netop leveret denne fabriksnye Scania R 580 LB8x2/*4 HNA til vognmand Kold i Roskilde. Bag de mange tal og tegn gemmer sig et højt placeret R-førerhus (Topline), 580 hestekræfter, et langt chassis (Long haulage/langtur), 8x2 lig med 8 hjul med træk på 2 hjul (lig med fire aksler med træk på én aksel), samt styrbare bogiehjul placeret henholdsvis foran (/) og bag trækakslen (*).

HNA dækker over High chassisstyrke, Normal chassishøjde og fuld luftaffjedring (A).

Højbjerg Maskin Fabrik i Roskilde har opbygget bilen med HMF kroghejs, værktøjsskabe i venstre side og afdækning i højre side, mens BL Lakering i Ringsted står for lakering og dekorering.

Den nye V8’er afløser en ældre Scania R 500 LB 6x2, som efterhånden har rundet 1,1 mio. km. Vognmand Kold kører meget flis, som den nye bil henter i Sverige et par gange om ugen. Der er derfor indkøbt en ny kasse ved DC Container, så alt står helt nyt og flot.

Den nye 580’er er udrustet med stort set alle Scanias udstyrspakker - bl.a. V8 læderpakke, lyspakke med Zenon-lygter samt komfortpakke med bl.a. kaffemaskine og forberedelse til microovn. Dertil er der monteret ekstra arbejdslygter, blitzblink, solskærm med ekstra fjernlygter og meget mere hos Nyscan i Roskilde.

Bilen er - som vognmand Kolds øvrige vognpark - omfattet af en fuld vedligeholdelses- og reparationsaftale hos Nyscan, hvor salgschef Michael Rasmussen står for salg og levering.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078