23948sdkhjf

Panalpina overtager Afifi

Ser muligheder i det afrikanske marked.

Den schweiziske speditions- og logistikkoncern Panalpina overtager 100 procent af det egyptiske transport- og logistikselskab Afifi, der har fungeret som Panalpinas agent i tyve år.

Opkøbet er en del af Panalpinas fortsatte strategi om at gøre sig yderligere gældende på markeder i vækst – især i Mellemøsten og Afrika. Det fortæller Peter Triebel, der er Panalpinas regionale administrerende direktør i Mellemøsten, Afrika og CIS-landene:

- Egypten har stort potentiale for os. Ved at forene os med vores mangeårige partner Afifi vil vi øge vores fodfæste på dette attraktive marked og lægge et stærkt fundament for vækst. Afifi har et solidt kundegrundlag i Egypten samt gode resultater og et godt rygte inden for told- og mæglervirksomhed, siger Peter Triebel.

Afifi ser ligeledes opkøbet som en mulighed for at udvide forretningen, lyder det fra Mohamed Afifi, Jr., der er udpeget administrerende direktør for Panalpina i Egypten:

- Efter 20 års succesfuldt samarbejde er vi spændte på at blive et fuldgyldigt medlem af Panalpina-familien og del af et i sandhed globalt netværk. Opkøbet vil ikke alene give os adgang til væsentligt at øge forretningen på vores hjemmemarked, men også på tværs af grænser, eftersom vi nu er i stand til at tilbyde komplette logistikløsninger til vores internationale kunder, siger Mohamed Afifi, Jr.

Afifi blev etableret i 1936 i Cairo, mens Panalpina blev stiftet året før i 1935. Panalpina beskæftiger mere end 16.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062