23948sdkhjf

Loui's nye dyt

Ny kran- og hejsbil til Allerød.

Vognmand Loui Olsen, Allerød Transporten A/S, har modtaget denne nye kran- og hejsbil.

Opbygningen består af en HIAB-kran, model XS 288 EP-5 HiPro CD, hvor værktøjsbetjeningen sker via to ekstra ventilsektioner med slanger og koblinger ført til kranspids via slangeruller og monteret indvendigt i kranarm.

Udstyret tæller en specialfremstillet hydrauliktank med returfilter og skueglas, stor oliekøler med by-pass softstart og termostat, samt 1" 3-vejsventil for skift mellem kran og hejs.
 
SAWO-wirehejs

Foruden kranen består opbygningen af et SAWO-wirehejs, model CLF 326S-3W med alu-afdækning nedfældet i overrammen samt over forpartiet. Udtag for automatsmæk med duomatic er monteret i venstre side bag på øverste tipramme, lige som der er monteret hydraulikudtag til saltspreder. Desuden er der hydraulikudtag for en pendelside, monteret med to lynkoblinger i venstre side bag på øverste tipramme. Der er også monteret centralsmøringsanlæg på kran og hejs.
 
NOPA-pendel

Opbygningen rundes af med et NOPA-pendel og lodret containerlad, med udvendigt længde på 6,4 meter og udvendigt bredde på 2,55 meter. Ladet har tophængt bagsmæk med svenskeropluk, så bagsmækken kan svinges ud til højre side, samt fuld afdækning i begge sider med poleret rustfrie rør på oversiden.
 
Andet udstyr

Opbygningen har lygtebom med LED-lys monteret på bagsiden af tag, samt netkasser med låg mellem baghjul. Yderligere er der dobbelt rustfri udstødning ført ud i venstre side. En Scania-grif er laserskåret i venstre side med indbygget LED-lys. Hejs, tippendelside og bagsmæk betjenes alle via fjernbetjening.
 
Bilen er leveret af Scania og opbygget hos SAWO i Herlev.
 
Allerød Transporten beskæftiger sig med entreprenørkørsel med kranbiler og sættevogne samt tanktransport med olie og benzin.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062