23948sdkhjf

Shell genåbner i Brøndby

I morgen genåbner en af landets mest travle tankstationer.

Fredag 29. maj genåbner en af landets mest travle servicestationer: Shell på Roskildevej 453 i Brøndby.

Det sker efter måneders oprensning af jorden under stationen. Åbningen fejres med skarpe tilbud på vask, mad, drikke og rundstykker til de morgenfriske fra kl. 6.

1400 daglige kunder

Siden marts har den ellers så travle Shell-station været lukket helt ned på grund af en omfattende oprensning af jorden under stationen.

Men i morgen tidlig kan de op mod 1.400 daglige kunder igen lægge vejen ind om den populære Shell-station.

Genåbningen markeres på dagen og de næste tre uger med ekstra skarpe tilbud på både vådt og tørt.

- Vi glæder os til igen at byde bilisterne velkommen. Med et ganske stort oprensningsarbejde vel overstået, er vi 100 pct. klar til kamp, både med vaskehallen, pusleområdet og de øvrige faciliteter. Ventetiden for både ansatte og kunder har været lang, og vi har glædet os til igen at kunne åbne en af de mest travle og bedst placerede Shell-stationer i Danmark, siger Maria Beck-Tange, direktør for retail hos Shell.

Succes med ny miljøteknik

Oprensningen af jorden under servicestationen er udført med en ny biologisk miljøteknik, hvor mikroorganismer kort fortalt ’spiser’ forureningen i jorden – en proces, som fortsætter i de kommende år, indtil forureningen er væk.

- De første prøveresultater indikerer, at den nye teknik virker efter hensigten. I stedet for at grave jorden op, med alt hvad det medfører af støj, støv og tung trafik, bruger vi en langt mere skånsom oprensningsproces, der minder om den, som sker naturligt i jorden. Vi har bare speedet det hele op ved at tilføre aktivt kul, næringsstoffer og mikroorganismer. Så, hvor den naturlige proces kan tage 50-100 år, sigter vi på at have renset effektivt op på tre-fem år – altimens stationen nu kan holde åbent igen, siger Per Øster, miljøchef i Dansk Shell.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126