23948sdkhjf

TNT på jernhesten i Milano

Cykelbude afløser dieselbiler i den italienske storby.

Den hollandske kurervirksomhed TNT har erstattet fire dieselbiler i den indre del af Milano med fem cykelbude. De orange cyklister bringer pakker og breve ud i bykernen ”Area C”, hvor biltrafikken i forvejen er stærkt begrænset ved lov.

Samme kapacitet

TNT oplyser, at hver af de fem cykelbude dagligt tilbagelægger 20 kilometer i gennemsnit – samlet godt 5.000 kilometer årligt. Dermed opfylder cyklerne samme leveringskapacitet som de fire dieselbiler, de afløser.

Initiativet i Milano er en del af TNT’s overordnede strategi om at løfte både effektiviteten og produktiviteten af leveringerne i travle bykerner, fortæller Susanne Vatta, administrerende direktør i TNT Danmark:

- Her er det ofte svært at komme til for vores chauffører. Samtidig understøtter cykelbudene vores fortsatte ambition om at reducere CO2-udledningen fra vores operation alle de steder, hvor det er muligt, siger Susanne Vatta.

TNT Italien har i forvejen en grøn flåde bestående af 115 metan-køretøjer og en række miljøvenlige køretøjer som el-varebiler, el-scootere, el-ladcykler og el-tricykler.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063