23948sdkhjf

Lastbiler får gener af vejarbejde

Vejdirektoratet reparerer bro i Jyderup.

Trafikanter på Holbækvejen og Skovvejen ved Jyderup må de kommende uger væbne sig med lidt tålmodighed.

For at forlænge levetiden på broen, hvor de to veje krydser hinanden, skal broens overside have ny fugtisolering og belægning, og på undersiden skal der udføres betonreparationer. Alle arbejder vil foregå i dagtimerne.

Arbejdet på undersiden varer til slutningen af juni, mens arbejdet på oversiden foregår helt frem til slutningen af august.

Arbejdet på oversiden af broen kommer til at foregå i to etaper, en for hver side af broen. Der vil være mulighed for kørsel i begge retninger, dog med reduceret vejbredde og sænket hastighed.

I forbindelse med arbejdet vil der være begrænsninger på nedkørselsramperne til Skovvejen.

Lastbiler og busser kan i maj og juni ikke benytte nedkørslen mod København og i juli og august ikke nedkørslen mod Kalundborg. I stedet er der etableret omkørselsrute via Holbækvej, Lyngvej og Industrivej.

Arbejdet på undersiden af broen kommer til at forgå i tre etaper, en for den sydlige del af broen, en for den nordlige del af broen og en for den midterste del af broen.

Skovvejen vil i hele arbejdsperioden være reduceret til et spor i hver retning forbi arbejdsstedet.

Mens arbejdet står på, vil der være hastighedsbegrænsning på 50 km/t på både Skovvejen og Holbækvej. Sikkerheden skal være i top for både vejarbejdere og trafikanter.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062