23948sdkhjf

Ordre på 916 nye biler og trailere

Bedre service og mindre miljøpåvirkning på vej i Storbrittanien.

Transportvirksomheden TNT's datterselskab i Storbritannien modtager i løbet af 2015 ikke færre end 916 nye køretøjer. Mere præcist 330 mindre lastbiler, 300 nye long-haul trailere, 200 trækkere samt 86 styk Mercedes-Benz sprinter varevogne.

Investeringen i den massive udbygning af vejflåden giver både en effektivitets- og miljømæssig gevinst som en del af TNT's strategiske indsats for at løfte serviceniveauet og opnå operationelle forbedringer.

- Vi udbygger og opgraderer vores flåde af køretøjer i UK for både at øge kapaciteten og sikre kunderne endnu bedre service. Med de mange nye køretøjer får TNT UK større fleksibilitet og mere pålidelighed i leveringerne. Dermed kan de også i fremtiden giver kunderne den høje servicestandard, som TNT er så kendt for i markedet. Samtidig er de nye sprintere og lastbiler samlet set med til at sænke vores kulstofudledning. Og det er jo i sig selv en god nyhed, forklarer Susanne Vatta, adm. direktør i TNT Danmark.

Blandt de mange nye trailere er 192 trailerbokse fra firmaet Cartwright med et særligt aerodynamisk design. Det gør dem mere vindeffektive og blandt de mest brændstofbesparende af deres slags på de britiske veje i dag.

Nyheden om de mange nye køretøjer kommer i kølvandet på annonceringen af TNT UK’s opførelse af et nyt superdepot i det sydvestlige England tilbage i marts.

TNT er en af verdens største transportleverandører. Hver dag året rundt leverer TNT tæt på en million fragtleverancer – fra dokumenter og pakker til store godsforsendelser. Selskabet opererer et veludbygget vej- og luftnetværk i Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsregionen og i Nord- og Sydamerika.

I 2014 omsatte TNT for 6,68 mia. euro.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062