23948sdkhjf

Ny driftschef

Nordjysk havn rekrutterer driftschef internt.

Skagen Havn har fundet ny driftschef i egne rækker. Det er havneassistent Mikal Nielsen, der med virkning fra 1. maj er tiltrådt som driftschef på den nordjyske fiskeri-, værfts og servicehavn.

Ansættelsen er ifølge Skagen Havn gennemført efter en fuldt ekstern rekrutteringsproces, hvor Mikal Nielsen konkurrerede med 19 andre ansøgere.

Skagen Havns administrerende direktør Willy B. Hansen udtaler:

- Det er min opfattelse, at vi med ansættelsen har fået den bedste kandidat, siger Willy B. Hansen og uddyber.

- Der er naturligvis god synergi ved at rekruttere internt, og omstillingsprocessen bliver nemmere for stort set alle parter. Det, at Mikal Nielsen besidder en stor viden om havnens kunder og forretningsområder, vil forventeligt fra første færd være med til at skabe nemmere tilgang til driftsopgaver, og det vil også mindske opgaven med at opbygge nye netværk. Driftschefen kan dermed hurtigere komme i gang med at skabe reel værdi for virksomheden, siger havnedirektøren.

Mikal Nielsen har været ansat som havneassistent på Skagen havn siden 2004, hvor han bl.a. har arbejdet med intern og ekstern kommunikation, forretningsbetingelser, kundekontakt og administrative opgaver. Han er uddannet skibsfører og har gennemført 1. del på HD erhvervsøkonomi, og han har arbejdet for en række amerikanske, skotske og norske offshore-selskaber med bl.a. rørlægning som speciale.

Som driftschef får Mikal Nielsen ledelsesansvaret for Skagens Havns tekniske afdeling, den maritime afdeling og for specialarbejderne og skal samtidig fungere som sparringspartner for den administrerende direktør.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063