23948sdkhjf

Ny fagmand i Vestjylland

Det har rullet der ud af, siden han var 16 år.

Euromasters dækcenter i Holstebro har ansat fagmanden Kurt Brogaard til at stå i spidsen for aktiviteterne inden for lastvogne og entreprenørbiler.

Den indfødte holstebro-borger kommer fra et lokalt dækcenter, hvor han begyndte sin karriere i 1989 – blot 16 år gammel. Her udviklede den nu 42-årige dækekspert en særlig interesse for lastvognsdæk, som han bringer med sig i sit nye job.

– Dækbranchen har altid været en stor del af mit liv, og jeg har fra begyndelsen syntes, det var sjovest at arbejde med lastbiler. Nu har jeg været 26 år det samme sted, og så tænkte jeg, at der ikke kunne ske noget ved at prøve noget nyt. Hvis jeg også bliver her ved Euromaster i 26 år, så passer det sikkert meget godt med pensionsalderen. Jeg lægger vægt på at sætte mig ind i, hvad vognmanden bruger sine biler til, inden jeg rådgiver kunden. Vi har et bredt sortiment og kan finde dæk, der passer til alle formål – uanset om lastbilen hovedsageligt befinder sig på asfalt eller også kører på byggepladser, forklarer Kurt Brogaard.

Den nye mand på værkstedet i Holstebro ses af ledelsen som en klar forstærkning af dækcenterets faglige kompetencer.

– Kurt kommer med en stor og bred erfaring inden for lastvognsdæk. Han kender alle udfordringer i denne branche og bidrager dermed til vores målsætning om at yde den bedste og mest professionelle service til vores kunder, mener Torben Møller Knudsen, regionschef i Euromaster.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063