23948sdkhjf

Padborg-firmaer går hvert til sit

Riis Logistics A/S og Spedition Christensen A/S indstiller samarbejdet.

Det er et generationsskifte som nu får Spedition Christensen A/S og Riis Logistics A/S til at indstille det tætte samarbejde, hvor de to selskaber har haft Bent Nasser som medejer og adm. direktør siden 2009.

Samarbejdet har blandt andet betydet, at de to selskaber har delt administration og bogholderi funktion.

Ifølge en fælles pressemeddelelse fra de to virksomheder, så er ”skilsmissen” planlagt og i meget tæt samarbejde og fuld enighed mellem alle parter. Derfor vil de to selskaber fortsat samarbejde på forskellige områder – men man vil ikke længere dele administration og bogholderi.

Med virkning fra 1. maj i år udtræder Bent Nasser af Riis Logistics A/S, hvor Peter Vejbæk, Kristian Riis og Per Bünger Christensen fremover er ejere.

Ny direktør

Ny adm. direktør i Riis Logistics bliver Michael Justesen, 44, der har været ansat som disponent og afdelingsleder i firmaet i seks år. Han har i hele sit arbejdsliv været ansat i transportbranchen i Padborg, hvor han også er bosat.

Dermed bliver det en særdeles erfaren branchemand, der overtager chaufførsædet efter Bent Nasser i Riis Logistics.

Nasser fortsætter

Bent Nasser fortsætter som adm. direktør i Spedition Christensen, hvor Per Bünger Christensen udtræder. Selskabet har fremover Gert Andersen, Ole Gade Mortensen, Jakob Nørby og Bent Nasser som ejer.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062