23948sdkhjf

Det blå Danmark mødes

Danish Maritime Days 2015 offentliggør det første program.

Alle sektorer fra den maritime verden mødes for at forme den globale, maritime branches fremtid, når det 2. Danish Maritime Days løber af stablen til oktober.

De mange arrangementer på platformen vil behandle en lang række forskellige emner, herunder mulighederne for maritim vækst, fremtidens arbejdsstyrke, teknologi og innovation, infrastruktur, bæredygtig vækst og maritim sikkerhed. Mere end 40 faglige og sociale arrangementer fremgår allerede af det program, som offentliggøres i dag.

-Danish Maritime Days skaber en mulighed for, at den maritime branche kan mødes på én samlet, global platform for at finde løsninger, der gavner alle og skaber et grundlag for samarbejde i de kommende år, siger Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

 I 2015 er Danish Maritime Days bygget op omkring en række temaer. Det vil give de mange globale aktører mulighed for at deltage i en stribe af arrangementer i løbet af hele ugen, som vil dække deres særlige interesseområde.

-Der vil være noget for alle, og vi opfordrer aktører fra alle sektorer i den maritime branche til at deltage i fem dages globalt samarbejde, vidensdeling og networking, fortsætter Michael Søsted.

Under Danish Maritime Days 2014 deltog omkring 10.000 interessenter i mere end 50 maritime arrangementer.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063