23948sdkhjf

60 biler efter kronjysk fusion

Randers-fragtmand køber halvdel af Auning-firma.

Bach & Pedersen Fragt A/S i Randers, del af Danske Fragtmænd, har købt 50 procent af Auning Transport ApS på Djursland.

Auning Transport, der primært transporterer råtræ, blev stiftet i 2010 og har siden kørt sig større, så forretningen i dag beskæftiger 15 chauffører. Administrativt har direktør Brian Graff dog været ene mand på kontoret ved byen Floes, mellem Auning og Randers. Et faktum der har givet ham mange daglige arbejdsopgaver - lige fra bogføring til disponering.

- Salget til Bach & Pedersen Fragt handler ikke om økonomi - men om at mindske mit store arbejdspres som selvstændig, siger Brian Graff således.

De sidste fem år kan hans feriedage således tælles på to hænder. Valget for ham stod derfor mellem at ansætte en bogholder eller finde en medejer til Auning Transport, der kunne klare det administrative i hverdagen.

Bedre balance

1. april rykkede Brian Graff således til fragtcentralen på Engelsholmvej i Randers, hvor Brian Graff deler kontor med Bach & Pedersens Fragts syv mand store administration. Her sidder Brian Graff som sideordnet direktør for Auning Transport sammen med Torben Bach, der også er administrerende direktør i Bach & Pedersen Fragt.

Brian Graff:

- Jeg er rigtig glad for denne her løsning. Jeg har bygget Auning Transport op fra bunden, og det havde jeg ikke lyst til at slippe. Nu kan jeg udelukkende koncentrere mig om den daglige drift af firmaet. Det gør, at jeg både kan højne personaleplejen og privat være mere for min familie.

Stordrift

Torben Bach ser også stort potentiale i medejerskabet:

- Fordelene ved denne aftale er, at vi gør brug af hinandens kompetencer. Vi er ikke bange for at prøve kræfter med et nyt område, når vi har Brians knowhow at læne os op ad. Med tilgangen af Auning Transports 13 skovbiler har vi en portefølje på 60 biler. Det giver stordriftsfordele på indkøbssiden og gør os mere konkurrencedygtige.

Torben Bach tilføjer:

- Auning Transport er ikke en konkurrent til Bach & Pedersen Fragt og resten af Danske Fragtmænd-koncernen. Vores firma får derimod en bredere pallet af ydelser. Det giver vores forretning et ekstra ben at stå på.

Bach & Pedersens chef oplyser i øvrigt, at der ikke ændres på Auning Transports medarbejderstab eller skovbilernes rødgule farve.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063