23948sdkhjf

Ny kran i sværvægtsklassen

Ny 80 tonsmeter-model med rækkevidde op til 38 meter.

SAWO præsenterer en ny kran med høj kapacitet, HIAB X-HiPro 858, der er seneste tilføjelse til Hiab’s nye kranserie med høj løftekapacitet.

Med en løftekapacitet på 80 tonsmeter og en rækkevidde på 34,5 meter vandret, og 38 meter lodret, giver 858 meget stor alsidighed til en række forskellige opgaver.

858 er designet med brugeren i tankerne med ny, forenklet betjening samt ensartet og præcis manøvredygtighed.

HIAB X-HiPro kan leveres med et eksternt display monteret på fundamentet. Her kan føreren se information om kranens stabilitet, tid til service, dæmpning af armsystem og eventuelle fejlkoder, der bidrager til sikker drift.

SAWO oplyser, at 858-kranens ydeevne når et helt nyt niveau med ekstremt stor fleksibilitet. Ved fuld rækkevidde er drejningen af jibben i høje positioner ”meget imponerende” – med præcist og problemfri manøvrering.

Kranens alsidige fastgørelsessystem betyder samtidigt, at chaufføren og kranføreren nu kan bruge den samme lastbiler til to eller tre forskellige opgaver. Det betyder færre investeringer i forskellige lastbiler, og desuden lavere indirekte omkostninger for virksomheder, for eksempel inden for vedligeholdelse, oplyser SAWO videre.

SAWO’s strategi er at give kunderne en række løsninger med kraner til tunge løft. Den nye HIAB X-HiPro 858, og den nyligt lancerede HIAB X-HiPro 1058, ”sætter virkelig standarden for markedet”, tilføjer SAWO.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094