23948sdkhjf

Nyt autoriseret kran-værksted i CPH

Østrigsk mærke ny nabo til Stiholt.

Palfinger Danmark A/S har netop åbnet eget service- og reparationsværksted på Avedøreholmen i København - i samme bygning hvor også Stiholt Hydraulic har sit serviceværksted.

Beslutningen om åbning af Palfinger København er et ønske gennem længere tid fra Palfinger Danmark om at komme endnu tættere på egne og potentielle kunder på Sjælland - med særlig fokus på hovedstadsregionen.

Helle Pheiffer og Jan Lund Christensen er daglige ledere af afdelingen. Helle Pheiffer som administrator, og Jan Lund Christensen som værkstedets leder.

På værkstedet betjenes kunderne desuden af tre Palfinger- og Epsilon-specialister, Janus, Lasse og Martin. Alle medarbejdere har gennemgået specialist-uddannelser hos Palfinger i Salzburg, Østrig.

Palfinger Danmark har fortsat hovedkontor i Nørre Aaby ved Middelfart, hvor den daglige ledelse, som hidtil, varetages af adm. direktør Jens Kristoffersen.

- Hos Palfinger København glæder vi os til at servicere Palfinger-produkterne på et højt niveau. Kun hos Palfinger og vores forhandlere kan kunderne være sikre på, at deres produkter er i de bedste hænder, siger Jens Kristoffersen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078