23948sdkhjf

Transport 2015 åbnet

Flot vejr mathcer den stærke optimisme, der præger udstillerne på Transport 2015.

Med næsten alle lastvognsimportører tilbage på vognen, åbnede transportmessen i Herning i dag, mens lind strøm af besøgende får scannet stregkoden på deres billetter. Der er en mærkbar optimisme og en sund energi i messeluften, som matcher de mange positive nøgletal i medierne.

Messen blev officielt åbnet af transportminister Magnus Heunicke:

- Det er en kæmpestor fornøjelse at være her som minister. Messen viser, hvor stærk branchen er, efter at I blandt andet har kæmpet hårdt for danske arbejdspladser. At der er fuldt hus på messen viser også, at det lykkes, lyder det blandt andet fra transportminister Magnus Heunicke.

Han hylder samtidigt de danske chauffører:

- De lider afsavn, når de er ude at køre. De ofrer sig for, at vi har et Danmark, der vækster og hænger sammen. Men I chauffører er ikke alene, lyder det videre fra ministeren.

Social dumping

Han konstaterer samtidigt, at den danske transportbranche fortsat er dybt udfordret af de store lønforskelle mellem EU-landene og ”snyd, der presser lønnen i bund”.

- Vi skal konkurrere på dygtighed og kvalitet, og vi skal sikre, at der ikke bliver snydt. Messen viser heldigvis masser af nyheder, og I, transportbranchen, binder det hele sammen, tilføjer Magnus Heunicke.

Med 247 udstillere i ni haller er der nok at se til frem til søndag. Blandt andet Årets Opbygning, der er en nyhed på messen. Her findes vinderen ved messefesten lørdag.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079