23948sdkhjf

Hundested skal være krydstogthavn

Fred. Olsen Cruise Line lægger til kaj.

I 2016 får Hundested besøg af sit første krydstogtskib. Det er det engelske krydstogtrederi Fred. Olsen Cruise Lines, der har valgt at lægge anløb i Hundested til næste år. Også Saga Cruise, et andet engelsk rederi, vælger fiskerbyen som et af sine nye udflugtsmål i 2016.

- De små autentiske havne appellerer i høj grad til det britiske publikum. I 2014 satte vi os det mål at øge indsatsen over for de engelske krydstogtrederier. Hundested kan tilbyde et pulserende havnemiljø med lokal kant og charme. Samtidig trækker det også turister til, at de både kan opleve Knud Rasmussens Hus, vikingernes søvej gennem Roskilde Fjord, Vikingeskibsmuseet, Hamlets Slot Kronborg og andre royale historiske attraktioner og naturen langs Den Danske Riviera, siger Birgitte Bergman, marketingchef, VisitNordsjælland.

Fred. Olsen Cruise Lines ser frem til sit første besøg i Hundested:

- I Fred. Olsen Cruise Lines er vores fokus på destinationer og gæsternes oplevelser. Vi har derfor valgt at anløbe Hundested i 2016 for at give vores gæster muligheden for at opleve de danske fjorde, som er et nyt højdepunkt i vores voksende udvalg af fascinerende fjorde, siger Martin Lister, planning manager i Fred. Olsen Cruise Lines, og tilføjer:

-Anløbene fra de engelske krydstogtselskaber er dog ikke kommet af sig selv. Det har været et konstruktivt samarbejde - mellem Hundested Havn og VisitNordsjælland samt SDK Cruise og DMC Denmark  – der har strakt sig over flere år. Med de første anløb forventes der ca. 2000 internationale gæster.

Havnechef Søren Brink og marketingchef Birgitte Bergman arbejder dog på flere anløb og også gerne større skibe de kommende år.  Havnen har nemlig udbygget de nødvendige faciliteter med vanddybde og kajanlæg.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062