23948sdkhjf

Ribe: Fællesskab nøgle til succes

Lokalt fælleskab vigtigst faktor for Ribe Amts Vognmandsforenings succes. Generalforsamling lørdag.

Det lokale fælleskab er en af de vigtigste faktorer for Ribe Amts Vognmandsforenings succes. Sådan lyder ordene fra Frede Matzen, formand for foreningen der lørdag holder generalforsamling for en velfungerende vognmandsforening.
 
Ribe Amts Vognmandsforening er en solid vognmandsforening, der er styrket af et stærkt lokalt forankret fællesskab blandt medlemmerne. Og det går fremad i den sønderjyske forening.
 
- Vi kaldes ofte for en ”kaffeklub”, men det er mere end som så. Vi ser os selv som et tæt forbundet fællesskab, hvor vi kan dele viden, hjælpe hinanden og skabe netværk med ligesindede vognmænd. Det er det, der er vores primære styrke. Set fra min kant er tillid og det lokale kendskab to vigtige begreber i denne sammenhæng”, siger Frede Matzen, formand for Ribe Amts Vognmandsforening.
 
Han understreger, at der er flere fordele i at være samlet for medlemmerne. Bare det at købe ind sammen har betydning for den enkelte vognmand. Hvad enten det gælder olieaftaler, service- og rådgivningsaftaler eller aftaler med den lokale brugsforening, så kan man i fællesskab sikre sig gunstige rabatordninger, der i sidste ende tæller på den enkeltes bundlinje og det giver god mening for mange vognmænd i området.
 
Selvom Ribe Amts Vognmandsforening klarer sig ganske godt, så opfordrer man også til, at medlemmerne støtter op om det erhvervspolitiske arbejde og accepterer, at man har et talerør gennem de landspolitiske transportorganisationer.
 
- Vi er ikke mere ”kaffeklub” end, at vi har øjnene med os og følger udviklingen tæt både i markedet og politisk. Vi arbejder i en gennemreguleret branche. Godstransport er vores arbejde og det er klart, at vi mener, at det er vigtigt, at vi har et talerør, der bakker op om de udfordringer, vi ser i branchen. På den måde skaber vi også nye landvindinger for erhvervet og vores forretninger og det er vigtigt”, siger Frede Matzen.
 
Han peger på, at netop de mange og indviklede regler for godstransportsektoren kræver, at man bruger fællesskabet til at diskutere de spørgsmål der måtte opstå og benytter de aftaler der er for at få den rette rådgivning og service.
 
Generalforsamlingen afholdes i morgen lørdag 7. marts på Hovborg Kro.
 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063