23948sdkhjf

30 år på vejene for ITD

Anders Jessen har fokus på politik og uddannelse.

Chefkonsulent i erhvervspolitisk afdeling og daglig leder af ITD's uddannelsesafdeling Anders Jessen og ITD  fejrer i denne uge, at det er 30 år siden, at Anders Jessen blev ansat i Padborg.

I dag hører det til sjældenhederne, at ansatte forbliver i den samme virksomhed i mange år, men Anders Jessen har nu i 30 år kæmpet for bedre forhold for den danske vejgodstransport hos ITD. Da Anders Jessen blev ansat, var der 15 personer i organisationen, der dengang bar navnet FDE. I dag tæller virksomheden ITD med datterselskaber godt 250 fuldtidsansatte og en årlig milliardomsætning.

Anders Jessen har gennem sine 30 år berørt de fleste område inden for vejgodstransporten. I dag sidder han som daglig leder af ITD's uddannelsesafdeling og har titlen som chefkonsulent i ITD's erhvervspolitiske afdeling, hvor han blandt andet arbejder med at sikre de bedst mulige rammer for den nationale og internationale vejgodstransport samt at skabe de bedste forudsætninger for rekruttering og uddannelse til branchen. Med sine personlige egenskaber bærer Anders Jessen en stor rolle i opbygningen af ITD's store kontaktnetværk internationalt og nationalt.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141