23948sdkhjf

Leman overtager Dan Cargo

Speditions- og logistikvirksomheden Dan Cargo A/S i Brøndby er blevet overtaget af Leman International System Transport.

Speditions- og logistikvirksomheden Dan Cargo A/S i Brøndby er blevet overtaget af Leman International System Transport.



Leman International System Transport A/S, overtager med virkning fra d. 15. september 2014 den samlede aktiekapital i speditions- og logistikvirksomheden Dan Cargo A/S i Brøndby med tilhørende afdeling i Taulov, Fredericia, samt datterselskaber i Sverige og Norge.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Leman.

- Det er med stor tilfredshed at vi i forbindelse med overtagelsen, kan forfølge den udvikling og en del af det idégrundlag som Leman koncernen bygger på, nemlig at optimere vores europæiske biltrafikker, udvide vores logistikaktiviteter samt sikre præcision og akkuratesse i leveringsfasen, og arbejde for et udbygget og mere finmasket distributionskoncept, til fordel for kunderne, udtaler adm. dir. Thomas Krøyer, Leman A/S.

- Leman A/S såvel som Dan Cargo A/S er begge to veletablerede selskaber med lang tradition indenfor transport og logistik. Dette sammenholdt med selskabernes faglige dedikation og gode medarbejderstab gør, at vi i fællesskab kan levere transportydelser af høj kvalitet.

Synergier

Hovedaktionær og administrerende direktør Karsten Sørensen, Dan Cargo A/S udtaler, at denne handel imødekommer et ønske om at bringe Dan Cargo’s transport- og logistikaktiviteter et skridt videre i en bredere organisation.

- Dan Cargo A/S placering i Brøndby samt logistiklokationen i Trekantområdet er en stor fordel både i relation til kundesegmentet og i relation til distribution. Dette sammenholdt med LEMANs tilsvarende aktiviteter i Taulov giver en stor mulighed for etablering af et fælles transportsystem, samt udnytte lager- og logistiksystemet mere intensivt. Med datterselskaber i Göteborg henholdsvis Oslo vil det være muligt at udvikle de to selskabers aktiviteter på det nordiske marked, og samtidig opnå en ikke ubetydelig synergi. Det har været en væsentlig forudsætning, at vi med den nye ejer deler samme værdigrundlag. Begge selskaber bygger på at sikre stor kundetilfredshed via motiverede medarbejdere, samt kontinuerligt at sikre produktudvikling af transport-, logistik- og distributionsløsninger.. Jeg føler mig overbevist om, at vores aktiviteter videreføres af LEMAN dygtigt og i den rette ånd, udtaler Karsten Sørensen.

Optimering

- Det er vores klare opfattelse at de to organisationer supplerer hinanden på bedste vis og bygger på samme forretningsprincipper. Vi tror derfor også at medarbejderne vil finde samarbejdet attraktivt, og forventer en konstruktiv og engageret tilgang til samarbejdet, udtaler Thomas Krøyer, der slutter:

- Vi vil naturligvis, i et tæt samarbejde ledelserne imellem i de to virksomheder, arbejde på at optimere udviklingen af fælles transport- og logistikydelser, kvalitativt såvel som kvantitativt, og imødeser over tid også et mere integreret samarbejde de to organisationer imellem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078