23948sdkhjf

4 akslet Kel-Berg tiptrailer 37m3 til Hvidberg A/S

Hvidberg A/S har afhentet denne flotte 4 akslet tiptrailer hos LASTAS. (Foto: Lastas)

Hvidberg A/S har afhentet denne flotte 4 akslet tiptrailer hos LASTAS. (Foto: Lastas)



Firmaet Hvidberg A/S startede i 1970’erne som selvstændig vognmand, med transport af blandt andet grise, sand, jord og tilsvarende byggematerialer. Senere fandt Knud Erik vej til entreprenørbranchen og begyndte at vælte huse og omkring 2005-2006, begyndte de at udføre opgaver med indvendig nedbrydning.

Hvidberg A/S ny trailer er opbygget på et grålakeret chassis, opsvejset i I-profil af QSTE 690 med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Det står på 4 stk. 9 tons BPW-aksel med trommelbremser og original luftaffjedring.

Første og fjerde aksel er løftbar samt den fjerde aksel er selvstyrende. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen med 40 mm alu profiler, med 4 mm gods på indersiderne og 2,8 mm gods på ydersiderne. Forvæggen er af 5 mm alu. plade med kraftige alu. forsmæk forstærkninger.

Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil monteret på chassis for automatisk åbning. Bagklap er fremstillet af 40 mm alu. profiler med kraftig alu. kantrammer. På kassen ligger rullepressenning med rør.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen.

/mb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078