23948sdkhjf

Kursuskatalog fra Speditørskolen

Danske Speditørers egen skole står klar med en bred vifte af relevante uddannelser for medarbejdere i branchen.

Danske Speditørers egen skole står klar med en bred vifte af relevante uddannelser for medarbejdere i branchen.



Uddannelse og kompetenceudvikling er to af nøgleordene der skal sikre vores fremtid og vores branche. Kravene fra vores kunder stiger, og udenlandske aktører står på spring for at få del af det danske speditionsmarked. Måden hvorpå vi kan imødekomme og nedtone disse trusler er ved at (be)vise vores eksistensberettigelse overfor vores kunder. Hvad kan vi gøre for dem, og hvordan skaber vi økonomisk værdi for hver enkel kunde? For at skabe og synliggøre den værdi vi skaber, er vi nød til at øge vores kompetencer. Vi skal simpelthen være klogere og dygtigere end vores kunder og bevise vores eksistensberettigelse. Dette kræver en strategisk indfaldsvinkel til kompetenceudvikling, som vi på Speditørskolen ønsker at underbygge, hedder det i det nye kursuskatalog.

Ud over kurser til uddannelsen som eksamineret speditør fokuserer Speditørskolen blandt andet på den fleksible akademiuddannelse. Her kan enhver eksamineret speditør efter den nye ordning udvide sin uddannelse til en officielt anerkendt akademiuddannnelse. Det kræver blot gennemførelsen af et enkelt fag - hvor Speditørskolen fagene økonomistyring i praksis og Strategisk salg - og aflevering af en hovedopgave. Sidstnævnte har den studerende otte uger til at løse.

Speditørskolen tilbyder blandt andet også kurser i speditionssalg og service, Tolddiplom uddannelsen og en række toldkurser, luftfragtskursus, praktisk lederuddannelse.

Dertil kommer den 2-årige akademi lederuddannelse, hvor den studerende skal gennemføre fire moduler.

Kursuskataloget kan downloades på:

http://dasp.dk/sites/dasp.dk/files/speditoerskolen_kursuskatalog_juli_2014.pdf

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078