23948sdkhjf

Poul Bruun skal lede nyt Innovationscenter

ITD’s erhvervspolitiske chef Poul Bruun bliver direktør for brancheorganisationens nye innovationscenter.

ITD’s erhvervspolitiske chef Poul Bruun bliver direktør for brancheorganisationens nye innovationscenter.



Vejgodstransportens brancheorganisation ITD etablerer nu – som vedtaget på generalforsamlingen i april i år - et helt nyt innovationscenter for logistik og transport.

Det bliver med ITD’s hidtidige erhvervspolitiske chef Poul Bruun – der har oparbejdet et omfattende branchekendskab – ved rattet.

’Innovationscenter for Logistik og Transport’ – forkortet til ILT - får til huse i ITD’s hovedkvarter i Padborg, men hensigten er at samarbejde på tværs af hele transporterhvervet. Opgaven er at drive store og små innovationsprojekter, som kan styrke det danske transporterhverv i fremtiden.

- Jeg ser det som en spændende udviklingsopgave at skabe en fælles platform for innovation og ideudvikling i dansk logistik og transport. Med de rigtige initiativer kan vi skabe endnu bedre konkurrencekraft for de mange dygtige virksomheder i erhvervet og sikre gode, danske arbejdspladser i fremtiden, siger Poul Bruun.

Han er 53 år og har mere end tyve års ansættelse i ITD med sig i bagagen.

3 nye stillinger

Centeret har p.t. opslået tre nye stillinger og vil gå i gang med de første udviklingsprojekter i løbet af efteråret.

Poul Bruuns post som erhvervspolitisk chef overtages af ITD’s kommunikationschef Nikolaj Stig Nielsen, 46, der dermed for ansvaret for begge områder.

- Vores erhvervspolitiske indsats vil fortsat blive bygget op omkring gennemarbejdet dokumentation og fakta. Vi er samtidig meget opmærksomme på, at ITD favner over en stadigt bredere medlemsflok, og derfor skal vi også tænke det erhvervspolitiske arbejde endnu tættere sammen med dialog og kommunikation, siger Nikolaj Stig Nielsen, der har været kommunikationschef i ITD i fire år..

Rokade

Foruden de nævnte ændringer gennemfører ITD også en række interne justeringer af organisationen med henblik på at forbedre serviceringen af kunder og medlemmer, hedder det i pressemeddelelsen fra organisationen./Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047