23948sdkhjf

30.000 Krone-trailere til PNO siden 1983

Overdragelse af Krone-trailer nummer 30.000 til den danske logistikspecialist PNO fandt forleden sted på havnen i Hamborg.

Overdragelse af Krone-trailer nummer 30.000 til den danske logistikspecialist PNO fandt forleden sted på havnen i Hamborg.



I anledning af denne milepæl takkede Dr. Bernard Krone og Bernard Krone PNO’s Per Nelson Ørnstrand og Jacob Lee Ørnstrand for de mange års samarbejde og tillid til Krone-mærket.

Jacob L. Ørnstrand, administrerende direktør i PNO, sagde i dagens anledning:

- Vi arbejder kun med leverandører, som vi kender og er de bedste. I Krone har vi fundet en stærk partner. Desuden har vi altid tilbudt vores kunder moderne og nye lejede køretøjer, som vi i princippet sælger efter 54 måneder, for at vi kan garantere dem den mest moderne teknologi, den bedste kvalitet og et meget højt niveau af pålidelighed.

Taknemmelig leverandør

Bernard Krone, administrerende direktør for Krone Groups produktionssteder, understregede også det langvarige partnerskab, der nu strækker sig over to generationer:

- Vi er meget taknemmelige for, at vi har været i stand til at have en yderst professionel virksomhed af PNO’s kaliber som en af vores kunder siden 1983. Holdet på Krone vil gøre alt, hvad vi kan i fremtiden for at opfylde PNO’s krav som en innovativ, pålidelig og loyal samarbejdspartner. Vi ser frem til at fortsætte dette vellykkede samarbejde.

På billedet ses fra venstre: Gero Schulze Isfort, Sandra Heetkamp, Twan Heetkamp, Dr. Bernard Krone, Jacob Lee Ørnstrand, Per Nelson Ørnstrand, Ingo Geerdes, Hermann Hüvet og Jörg Sanders. Foto: Krone

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096