23948sdkhjf

Ny udviklingschef tiltræder hos Hirtshals Havn

Med ansættelsen af en udviklingschef i en nyoprettet stilling ser Hirtshals Havn fremad, og sætter endnu flere ressourcer ind på at udnytte de potentialer havnen rummer.

Med ansættelsen af en udviklingschef i en nyoprettet stilling ser Hirtshals Havn fremad, og sætter endnu flere ressourcer ind på at udnytte de potentialer havnen rummer.



Som havnens nye udviklingschef tiltræder Steen Hjulskov den 1. september, og får sine primære funktionsområder inden for udvikling af forretningsområderne demersalt fiskeri og maritim service.

Hirtshals Havns administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen udtaler i forbindelse med ansættelse af Steen Hjulskov:

- Hirtshals Havn rummer yderligere potentialer inden for vores primære forretningsområder, og vi sætter nu flere ressourcer på at udvikle disse erhvervsaktiviteter. Havnens unikke geografiske placering giver os tilsvarende unikke muligheder inden fiskerisektoren og maritim service, og det er de muligheder, som vi hidtil ikke har sat ressourcer ind på at udvikle, i det omfang potentialerne reelt lægger op til.

Forud for tiltrædelsen siger Steen Hjulskov:

- Jeg ser frem til at komme tilbage til Hirtshals, og være med til at skabe vækst i Hjørring Kommune med havnen som omdrejningspunkt. Der er mange perspektiver i at samarbejdet omkring udviklingsmulighederne, og blandt andet derfor bliver det spændende at samarbejde med virksomhederne i Hirtshals. Noget af det væsentlige er, at vi ikke bare snakker om mulighederne, men at vi handler og har fokus på resultaterne, såvel de økonomiske som i forhold til at skabe arbejdspladser.

Steen Hjulskov har tidligere være erhvervskonsulent ved Hjørring ErhvervsCenter og seneste ved Maritimt Center for Optimering og Drift .

/mb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062