23948sdkhjf

Tyske trailere fra ny engelsk fabrik

Schmitz Cargobull opstarter produktion i Manchester.

Den tyske trailerproducent Schmitz Cargobull opstarter produktion i England med ny fabrik i Manchester, der skal lave specialbyggede køretøjer til kunder i hele Storbritannien og Irland.

Produktionen på det 7.500 kvadratmeter store anlæg i Wythenshawe, Greater Manchester, er planlagt til at starte i sommer med en kapacitet på 50 enheder om ugen inklusive gardintrailere og sættevogne.

Anlægget vil også omfatte et 1.000 kvadratmeter lager til reservedele til lokal forsyning og ved udgangen af året bliver dette hovedkvarteret for det samlede Schmitz Cargobull Storbritannien-team. Medadministrerende direktører for Schmitz Cargobull UK bliver Paul Avery for drift og Alan Hunt for salgs- og serviceaktiviteter.

Andreas Schmitz, administrerende direktør i Schmitz Cargobull:

- Storbritannien er et vigtigt marked for transport og logistik og et vigtigt sættevogns- og lastbilmarked for os. Med det nye anlæg bevæger vi os tættere på vores kunder og sikrer, at vi kan imødekomme deres behov med det mest pålidelige chassis, siger Andreas Schmitz.

Det nye anlæg slutter sig til et omfattende produktionsnetværk i Schmitz Cargobull, herunder tyske faciliteter i Vreden, Altenberge, Gotha og Toddin samt i Litauen, Rusland, Spanien, Tyrkiet og Australien.

Boris Billich, salgsdirektør i Schmitz Cargobull:

- Vi vil støtte transportvirksomheder i Storbritannien og Irland på den bedst mulige måde med vores omfattende udvalg af pålidelige og innovative transportløsninger. Dette inkluderer køretøjer med markedsspecifikke funktioner, kortest mulige leveringstider, en omfattende 24/7 reservedelsforsyning samt vores dokumenterede vifte af tjenester fra finansiering til telematik og salg af brugte køretøjer, siger Boris Billich. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094