23948sdkhjf

Storlevering af togvogne

Nye vogntog designet til transport af træflis.

Transwaggon har netop leveret de sidste fem vogne af i alt 156 til Mercer Holz. Vognene er designet til transport af træflis.

Med leveringen fortsætter Transwaggon og Mercer Holz deres succesrige forretningspartnerskab, som har varet i næsten to årtier. De nu afleverede vogne startede deres rejse fra producenten Tatravagonka i Poprad, Slovakiet til Celje i Slovenien, hvor Container d.o.o. udstyrede hver med tre containere. Toget kørte derefter fra Slovenien mod Sachsen-Anhalt med 27 vogne.

Vognenes længde på 63 fod gjorde det muligt at installere tre specialdesignede containere med 21 fod per Vogn. Den optimale udnyttelse af vognprofilen og containerne, der blev udvidet fra 20 til 21 fod, øger lastekapaciteten med over ti procent.

Ud over de 156 leverede vogne leaser Mercer Holz de respektive træflisbeholdere til hver vogn. Dette bringer Mercer Holz-vognparken til over 500 vogne af samme type, hvilket gør vedligeholdelse og service af vognene meget lettere. Transwaggon og Mercer Holz dokumenterer deres samarbejde i den fælles udvikling af de nye vogne og deres forpligtelse til at reducere CO2-fodaftryk ved fælles mærkning af træflisbeholdere. Ud over begge firmalogoer vises sloganerne "Klimavenligt på vej", "90 lastbiler kører her" og "Vi sparer 28.000 kg CO2 per tog" på containerne. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126