23948sdkhjf

Rønne Havns rabatstruktur frikendes

Sø- og Handelsretten afviser delvist klage fra Danske Færger.

Rønne Havn A/S fik fredag Sø- og Handelsrettens ord for, at havnen har lov til at ændre sin rabatstruktur. Men havnen er ikke helt tilfreds med domstolens afgørelse og overvejer en eventuel anke

Det var Danske Færger, der anlagde sag mod Rønne Havn med påstand om, at havnen misbrugte sin dominerende stilling i strid med Konkurrencelovens § 11.

Men fredag frikendte Sø- og Handelsretten Rønne Havn A/S. Det skriver Rønne Havn i en pressemeddelelse.

- Det er en gammel sag, som forhåbentlig nu har fået en afslutning. Vi er glade for denne del af resultatet, som underbygger, hvad vi hele tiden har sagt, nemlig at vi som havn skal have en mulighed for at ændre på vores rabatstruktur. Det har vi nu også fået rettens ord for er fuldt lovligt, udtaler Rønne Havn A/S’ administrerende direktør, Thomas Bendtsen.

Også sejr til danske færger

I den anden del af sagen blev Danske Færger frifundet for Rønne Havns betalingskrav, fordi retten lagde vægt på et brev, som efter rettens opfattelse bandt Rønne Havn A/S til at fastholde priserne over for Danske Færger, i besejlingsperioden frem til august 2018.

Denne del af afgørelsen er Rønne Havn A/S ikke enig i. Rønne Havn A/S vil nu nærlæse afgørelsen og tage stilling til det videre forløb. /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111