23948sdkhjf

Nye kølefaciliteter direkte til airside

Lufthavnen i Bruxelles udvider med 50.000 nye logistikkvadratmeter.

Bruxelles Airport har etableret en moderne 50.000 kvadratmeter stor logistikejendom i lufthavnen, der tilbyder store temperaturkontrollerede områder og direkte adgang til airside.

Fremover vil faciliteterne rumme virksomhederne Kuehne + Nagel, Worldwide Flight Services og Expeditors.

- Takket være Brucargo West har vi nu yderligere logistikfaciliteter til transport under optimale forhold for lægemidler generelt og Covid-19 vacciner i særdeleshed, forklarer Arnaud Feist, administrerende direktør for Bruxelles Lufthavn.

- Vi udvider således vores førstelinje-logistikinfrastruktur og temperaturstyrede lagerfaciliteter og har nu den største kølelagringskapacitet i enhver lufthavn i Europa. Brussels Airport er en proaktiv investor, der har til formål at gøre logistikkæden endnu mere effektiv og gøre den klar til at imødekomme fremtidig vækst, hvilket gør lufthavnen til et vigtigt økonomisk knudepunkt i Belgien med hensyn til beskæftigelse og merværdi for vores lands økonomi, siger han.

- Direkte adgang til airside, køleplads til opbevaring af temperaturfølsomme varer samt bekymring for miljøet i alle aspekter af konstruktionen, med for eksempel solpaneler og LED-belysning er styrkerne ved dette nye sted i Bruxelles Lufthavn, siger Geert Torfs, direktør Air Logistics hos Kuehne + Nagel BeLux.

- Vi tager os også af den meget specifikke emballering af produkter, der skal holdes ved stabile temperaturer. Området for letfordærvelige varer vil også blive udvidet med et ekstra arbejdsområde, det vil sige 1.200 kvadratmeter køleplads til letfordærvelige varer, et fryseareal og et FASFC-inspektionsområde, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113