23948sdkhjf

TX øger frekvenserne til Norditalien

Flere ugentlige returrejser til Verona.

TX Logistik AG øger banegodsfrekvensen via Brenner-aksen til det nordlige Italien. Fra 10. maj kører jernbanelogistikfirmaet, der er en del af Mercitalia Group, fem returrejser om ugen på ruten mellem Leipzig og Verona. Der er i øjeblikket fire. I juni øges forbindelsen Padborg-Verona også med en syvende returfrekvens om ugen. Årsagen til udvidelserne er den øgede efterspørgsel efter jernbanetransportkapacitet på Brenner-aksen.

På ruten mellem Leipzig og Verona serviceres også Hall i Tyrol, hvor toget stopper fem gange om ugen i hver retning. TX Logistik er ikke kun ansvarlig for trækkraft, men også for at tilbyde transportkapaciteten alene. Toget kan tage op til 32 lasteenheder - inklusive bulk- og tankcontainere samt veksellad og sættevogne. Køretøjsdele, genanvendelige materialer, genbrug og kemiske produkter samt forbrugsvarer transporteres på ruten. I fremtiden vil jernbanegodstrafikken mellem Leipzig og Verona blive udvidet yderligere.

I marts blev togfrekvensen på forbindelsen mellem Lübeck og Verona allerede øget fra seks til syv returrejser om ugen. Inkluderet de annoncerede udvidelser kører TX Logistik derefter 41 returrejser eller 82 tog om ugen på nord-syd aksen via Brenner, hvilket gør det til en af de førende udbydere. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171