23948sdkhjf

Dansker bag Girteka-rattet i Skandinavien

Jens Rømer Sode er ny COO i større geografisk strategi.

Litauiske Girteka Logistics styrker forretningen i Skandinavien med udnævnelsen af danske Jens Rømer Sode som selskabets ny driftsdirektør i de skandinaviske lande.

Jens Rømer Sode kommer til Girteka Logistics med omfattende international erfaring fra 30 år i logistiksektoren. De seneste tre år har han arbejdet som regional vicepræsident for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) hos APL Logistics. I løbet af sin embedsperiode der har han styrket organisationens tilstedeværelse i regionen med fokus på strategisk vækst, medarbejderengagement og personligt ledet flere vigtige kommercielle projekter. Før det arbejdede Jens Rømer Sode hos Damco som administrerende direktør for Benelux-området og som Global Head of Lifestyle Vertical. I alt spændte hans karriere inden for Mærsk-gruppen mere end 20 år i forskellige roller.

- Lige siden Girteka Logistics købte Thermomax og Thermo-Transit, havde vi visionen om at skabe en ægte international forretning med vellykket drift på mange markeder. I dag, med den organisatoriske ændring, fortsætter vi med at bevæge os fremad i retning af vores strategiske vækst og udvikling for at nå dette mål. Jeg er begejstret for, at Jens, der har en så flot karriere inden for logistik, valgte Litauen og Girteka Logistics som det næste skridt i sin karriere og sit personlige liv, siger Edvardas Liachovičius, administrerende direktør i Girteka Holding.

- Jens er en stærk leder og har vigtig ekspertise inden for salg, key account management, indkøbsudvikling og supply chain management, herunder global drift og fuldt økonomisk ejerskab, tilføjer Liachovičius.

Jens Rømer Sode bliver medlem af selskabets direktion og rapporterer direkte til den administrerende direktør for Girteka Holding, der leder den skandinaviske region, herunder Thermomax og Thermo-Transit, i sin rolle som COO.

- Jeg er meget glad for at blive medlem af Girtekas vindende team og levere de bedste transportløsninger i hele Europa. Med Girtekas fokus på at udvikle en stærk organisation og kultur kombineret med brancheførende investeringer i aktiver vil vi have det bedst mulige fundament for vedvarende vækst ved at skabe kundeværdi. At være en del af denne rejse vil være et privilegium, siger Jens Rømer Sode.

Jens Rømer Sode startede officielt som COO 3. maj 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156