23948sdkhjf

22 nye køletrailere til JN Spedition

TIP leverer stor Schmitz-ordre.

TIP har leveret 22 nye Schmitz køletrailere til JN Spedition, der blandt andet gør sig inden for temperaturkontrolleret transport og opbevaring af fødevarer.

Køletrailerne er med de nyeste energieffektive kølemaskiner fra Thermo King, der sikrer en mere miljøvenlig transport, hvilket er vigtigt for JN Spedition.

Henrik Jagd, administrerende direktør i JN Spedition:

- Vi lever af glade og tilfredse kunder, og der har i flere år været et stigende ønske for bæredygtig transport og opbevaring. Vi har netop udvidet vores eksisterende frysehus i Køge med et CO2-venligt køle/fryseanlæg, og kan nu opbevare 26.000 paller i vores to frysehuse i Køge og Herning,

siger han.

- Det har altid været en fornøjelse at se, hvordan vores medarbejdere hver eneste dag sørger for, at kunderne får en god service og leverer stærke transportløsninger, og jeg er stolt af at kunne sige, at vi og vores team har stor fokus på klimaet i alt, hvad vi gør. Vi er derfor også glade for vores samarbejde med TIP, der kan levere det nyeste og bedste udstyr og samtidig har værksteder i hele Skandinavien, der imødekommer vores behov, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097