23948sdkhjf

Mega Liner nummer 150 til Amm Spedition

Speditøren har tilføjet 151 Krone trailere til flåden i 2019 og 2020.

Den Nürnberg-baserede transport- og speditionskoncern Amm Spedition har i 2019 og 2020 tilføjet intet mindre end 151 Krone trailere til flåden.

Den symbolske overdragelse af trailer nummer 150 fandt sted på havnen i Nürnberg, hvor Amm Spedition holder til. Til stede var blandt andre Johannes Bründl, Krones regionale salgschef, samt Ralf Amm og Alexander Richter, direktører fra Amm GmbH & Co KG Spedition.

Trailer nummer 150 var en volumentrailer fra Krones Mega Liner serie. Med sit lavere chassis er Mega Liner designet til at tilbyde en lastvolumen på 100 kubikmeter, og derudover har den et effektivt hydraulisk hævetag og en praktisk hydraulisk bagudvidelse, der muliggør lastning og losning i topfart.

- Vi har altid holdt øje med kundernes krav. Det betyder, at den tekniske know-how og udstyret skal være helt rigtigt, men den menneskelige faktor er ansvarlig for dets realisering. Dette er helt i tråd med vores filosofi: Vi bygger på et partnerskab, der bogstaveligt talt flytter ting, siger Ralf Amm. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125