23948sdkhjf

VMS Group bliver Yanmar-forhandler

Danske VMS Group er nu autoriseret servicepartner på produktrækken af medium og high speed skibsmotorer fra den japanske producent.

Danske VMS Group A/S har indgået aftale med en af verdens førende producenter af dieselmotorer til skibsfarten Yanmar om forhandling af og service på reservedele og skibsmotorer.

Aftalen, der er indgået med Yanmar Europe BV, betyder, at VMS Group nu er autoriseret servicepartner på produktrækken af medium og high speed skibsmotorer fra den japanske producent.

Kim Rasmussen, driftsdirektør i VMS Group, ser både muligheder og stort potentiale i den meget brede produktportefølje, Yanmar tilbyder inden for skibsmotorer.

- I kraft af vores mangeårige erfaring i den maritime branche kender vi Yanmar som producent af effektive, stærke og pålidelige motorer. Det er også det, vi hører fra ejerne af fartøjer med Yanmar-motorer installeret. Derudover mener vi, at den innovative teknologi bag Yanmars motorer spiller en væsentlig rolle i fremtiden, hvor kravet om effektivitet og overvejelser om miljø kun bliver mere og mere afgørende, siger Kim Rasmussen.

Eric Tigelaar, Manager Marine Department i Yanmar Europe BV, tilføjer:

 - Vi er glade for at have VMS Group ombord i vores netværk af forhandlere. VMS Group er en effektiv og pålidelig leverandør af totalløsninger inden for alle grene af den maritime industri, fra fiskefartøjer til handelsflåden, tankere og containerskibe. Med deres 20 år lange erfaring og gode omdømme på markedet passer VMS Group perfekt ind i det budskab om pålidelighed og kvalitet, som Yanmar ønsker at formidle. Vi ser frem til et langvarigt og frugtbart samarbejde, siger han.

VMS Group har hovedsæde i Frederikshavn, og foruden den danske VMS Group A/S består VMS Group af også af søsterselskaberne VMS do Brasil i Rio de Janeiro, Brasilien, og VMS Group Namibia i Walvis Bay, Namibia. I alt tæller VMS Group med søsterselskaber cirka 200 medarbejdere. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188