23948sdkhjf

Blue Water vinder Heavy Lift-pris

Hædres for transport af mobil gasturbine.

Blue Water Shipping har netop vundet prisen for årets luftfragtløsning ved den internationale Heavy Lift Awards 2020. Prisen, der uddeles inden for projektgods, kom i hus på baggrund af Blue Waters rolle i verdens første levering af en Siemens SGT-A45-turbine.

Dommerkomiteen vurderede, at Blue Waters transport af turbinen, som er verdens kraftigste mobile gasturbine, var den mest teknisk komplekse opgave løst sidste år inden for kategorien. Det var desuden den største luftcharter i Blue Waters historie.

Transporten af gasturbinen blev fordelt over fem Antonov-124-100-flyvninger, hvoraf den største enhed var 30 meter lang og vejede cirka 100 tons.

- At finde effektive og sikre løsninger til kundernes vanskelige transportopgaver er virkelig en af de stærke kompetencer i Blue Water. Vi har gennem årene opbygget stor erfaring med opgaver som den, vi har vundet prisen for. Vores interne eksperter bidrager dagligt med både den tekniske og operationelle del af komplekse transportopgaver. Så vi er naturligvis meget stolte over den anerkendelse, vores kolleger i branchen har givet os med denne pris, siger Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water Shipping. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109