23948sdkhjf

DSV og Westlake forlænger aftale

Eksklusiv aftale om distribution af Westlake-dæk i de nordiske lande.

DSV Road Holding NV har underskrevet en 5-årig kontrakt med ZC Rubber Group Co. om en eksklusiv distributionsret til at sælge Westlake-dæk i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

I 2016 erhvervede DSV Road Holding NV eksklusivitet til at distribuere Westlake-dæk og har leveret en lang række dæk til lastbiler, busser og trailere via nogle af deres strategiske partnere og disses lastbils- og trailerforretninger i Skandinavien. Dette succesfulde partnerskab er hermed blevet forlænget med 5 år.

Flemming Steiness, director, DSV Road Holding NV udtaler:

- Udvidelsen af samarbejdet mellem DSV og ZC Rubber Group Co. er et stort skridt fremad mod at skabe yderligere værdi for vores vognpark og vognmænd. I de sidste 5 år har vi oplevet fremragende resultater i Westlake-dæks performance, og vi har fuldt udrustet vores vognpark på 9.000 trailere. Vi er optimistiske og meget glade for at fortsætte dette solide og strategiske samarbejde, og vi ser frem til de kommende 5 år.

Ge Guorong, vicedirektør hos ZC Rubber, udtaler:

- ZC Rubber Group Co. ser frem til at udvide vores partnerskab med DSV Road Holding NV., så vi kan vokse i Skandinavien via deres forskellige strategiske kanaler. Vores mål er at bibringe større værdi til vognparkerne i Europa og opbygge en markant tilstedeværelse i de nordiske lande.

I de sidste år har Westlake-varemærket udvist markante stigninger på det europæiske dækmarked, og det er mål for ZC Rubber og DSV, at Westlake bliver blandt de foretrukne dækmærke inden for transportsektoren i Europa. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111